Wij zijn de schakel tussen u en uw werknemer

Wij nemen alles voor u uit handen!

VOOR WERKGEVERS

Uitzenden

Indien u tijdelijk personeel zoekt of het risico van personeel in loondienst liever wilt uitbesteden aan een betrouwbare intermediair dan kunt u bij ons kiezen voor UITZENDEN. Uitzenden kan voor een vooraf vastgestelde periode, maar ook voor onbekende periode. Alles wordt in overleg aangepast aan uw wensen.

Alle uitzendingen die u bij ons doet worden bij een gerenommeerde organisatie op de payroll gezet.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar vast personeel of in ieder geval voor een vaste periode, maar heeft u zelf geen tijd of kennis van Recruitment dan kunt u deze werkzaamheden aan BLC Services uitbesteden.

Op het moment dat wij een geschikte kandidaat geleverd hebben die bij u in dienst treed spreken wij van een succesvolle Werving & Selectie.

Maatwerk

Afhankelijk van uw behoefte en uw wensen bepalen wij samen met u een constructie: Uitzenden, werving & selectie of wellicht een combinatie van deze twee. De mogelijkheden zijn divers.

Wij komen graag in een vrijblijvend gesprek uw persoonlijke situatie bespreken om tot een maatwerk advies te komen.

Voor welke oplossing u ook kiest bij BLC Services:
Uitzenden doen wij volgens de regels van de ABU, het kwaliteitskeurmerk voor uitzendorganisaties en tevens kiezen wij voor een backoffice die SNA gecertificeerd is. Dit is een keurmerk gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2.

Wij komen graag in een vrijblijvend gesprek uw persoonlijke situatie bespreken om tot een maatwerk advies te komen.

Vakmensen

Bij BLC Services staat maatwerk voorop. Daarom inventariseren we grondig, vragen we u het hemd van het lijf en leggen we afspraken en werkwijzen nagelvast in ons relatiebeheer-systeem. En vertalen we afspraken naar heldere, meertalige werkinstructies.

Bernadet, BLC Services