Supervisor / Horecamedewerker met ambitie Hotel Restaurant

 OrganisatieMiddenklasse Hotel in Den Haag

Functieomschrijving: 

Wij zoeken een Horeca topper met ambitie.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en zou je de stap willen maken naar Supervisor, dan is dit jouw kans.

Wij zoeken een persoonlijkheid en niet alleen maar iemand die aan een exact wensenlijstje voldoet.

Kortom denk jij de juiste persoon te zijn voor deze baan? Overtuig ons en laten we een kop koffie drinken!

Wat ga je doen:

Als Supervisor Bar en Restaurant ben je verantwoordelijk voor alles wat van bar tot keuken en ontbijt gebeurt. Je werkt nauw samen met onze andere supervisor F&B en jij geeft leiding aan het team F&B-medewerkers. Je bent goed in staat om medewerkers in beweging te krijgen en je zorgt voor een goede werksfeer en gemotiveerde medewerkers. Door jouw manier van leidinggeven zorg je ervoor dat het operationele proces soepel verloopt. Jij en je medewerkers kunnen doen waar jullie goed in zijn: gasten verrassen en laten genieten van eten en drinken.

Op dit moment ligt onze focus vooral op de avonden. Wij zoeken dus iemand die vanaf 15.00 / 16.00 beschikbaar is tot sluit (23.00-1.00)

De functie is fulltime (40 uur per week), maar indien jij echt degene bent voor deze baan worden wij graag overtuigd waarom jij deze baan ook in 32 uur succesvol kunt uitvoeren.

Arbeidsvoorwaarden:

Je komt terecht in een platte organisatie, een goed werkgever die jou waardeert en een super leuk informeel team. Verder bieden wij jou:

  • Salaris tussen €2.467,12 – €3.056,41 op basis van een fulltime contract. We betalen 10% boven de horeca-CAO!;
  • Wereldwijde korting bij collega hotels;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 5 km;
  • Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar, als je belooft ook weer terug te komen!

Solliciteer via onderstaande button.

(Indien je binnen 14 dagen geen uitnodiging ontvangt, word je niet verder in procedure opgenomen)

Reageer op deze functie

Delen op Social Media of mailen naar een vriend?