BLC Services is de Partner in Staffing & Recruiting in Rotterdam en omstreken

Bij BLC Services kunnen werkgevers terecht voor advies met betrekking tot alle personeel- gerelateerde vraagstukken en uiteraard voor gekwalificeerd personeel, zowel tijdelijk als vast personeel.

Werknemers helpen en adviseren wij in de zoektocht naar een baan.

De werkwijze van BLC Services kenmerkt zich voornamelijk door een professionele Rotterdamse mentaliteit:

“Handen uit de mouwen steken, doen wat je zegt en recht op je doel af, met respect voor een ieder”.

Eigenaresse Bernadet Lopes Cruz heeft haar sporen ruim verdiend in de Uitzend- en Werving & Selectiebranche. In het Rotterdamse heeft zij een uitgebreid netwerk opgebouwd zowel aan de werkgevers als werknemers kant.

Bent u op zoek naar een medewerker of zoekt u een baan en bent u op zoek naar een professionele partner met kennis van de markt, ervaar dan onze werkwijze en neem contact op!

Over Bernadet | BLC Services

BERNADET LOPES CRUZ
BERNADET LOPES CRUZEigenaar BLC Services
“Bij BLC Services krijg ik de vrijheid om mijn eigen ondernemerskwaliteiten te benutten met behulp van een professionele backoffice.

Bij Bernadet spat de Rotterdamse mentaliteit er vanaf; de handen uit de mouwen steken en recht op het doel af! Met deze mentaliteit en tegelijkertijd jarenlange ervaring in haar vakgebied Staffing & Recruiting is Bernadet een professional waarmee je graag zaken doet.

Zij zorgt in opdracht van werkgevers voor een snelle en goede invulling van vacatures en geeft gedegen advies. Voor werknemers is zij een prettige informele gesprekspartner die 1 op 1 met haar kandidaten aan de slag gaat.

  • Persoonlijke & Professionele benadering
  • Jarenlange ervaring in Staffing & Recruiting
  • Verbinden, de juiste man/vrouw op de juiste plaats

Mijn boodschap voor opdrachtgevers
Voor hen zal ik een prettige gesprekspartner op alle niveaus zijn door mijn ruime ervaring en kennis van de lokale markt in de omgeving Rotterdam. Ik heb een persoonlijke no nonsense aanpak en krijg daarop van opdrachtgevers positieve reacties.

Mijn boodschap voor werkzoekenden
Door mijn oprechte interesse in de mens achter het CV voelen mensen zich snel op hun gemak en hebben zij daadwerkelijk vertrouwen dat ik voor hen de juiste match met bedrijf en cultuur kan maken.”

BLC Services zoekt naar dat wat het beste bij u past

Stuur je CV of vraag meer informatie aan over onze dienstverlening.

direct contact

BLC Services | Uw partner in STAFFING & RECRUITING

Neem gerust contact met ons op
direct contact